Mijn naam is Mia Hertroijs – van Dongen

Ruim 40 jaar werk ik in de psychiatrie als verpleegkundige en opleider van Hbo en Mbo studenten. Daarnaast begeleid ik in mijn eigen praktijk mensen met psychische problemen en mensen met psychische problemen door de ziekte kanker.

Buiten psychiatrisch verpleegkundige ben ik een erkend Supervisor. In dit deel van mijn praktijk begeleid ik werknemers of zelfstandigen die door omstandigheden problemen ondervinden in hun werk of hun communicatieskills qua communicatie willen verbeteren en een betere balans tussen werk en privé neer willen zetten.

In mijn werkwijze ga ik vooral uit van de mogelijkheden van mensen. De benadering is empatisch, respectvol, direct en met humor.

Meer weten over Mia en/of haar praktijk:
www.coaching-supervisie.nl

Mijn naam is Brenda Roels

Als psycholoog heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met werk gerelateerde psychische klachten, tijdens het proces van herstel en in de terugkeer naar de werkvloer. Vaak in nauwe samenwerking met werkgevers.

In mijn begeleidingen en trainingen ga ik uit van mogelijkheden en talenten van mensen, ondanks eventuele beperkingen waar mensen mee te maken hebben. Vanuit mijn eigen praktijk help ik mensen te (her)ontdekken waar passies liggen en hoe deze te integreren in het dagelijks leven. Bewust zijn van je valkuilen en kwetsbaarheden, maar ook van je talenten en kracht zijn hierbij onontbeerlijk. Mijn benadering is persoonlijk, positief, respectvol en bovenal betrokken.

Meer weten over Brenda en/of haar praktijk:
www.intenspsychologie.nl